RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Biljarttoernooi Wervershoof

28 november 2021 @ 11:00 - 19:00

€10,

WERVERSHOOF – Op zondag 28 november wordt in de Schoof het ‘Open Biljarttoernooi Wervershoof’ gehouden. Bij dit toernooi is iedere biljarter welkom. Er wordt gespeeld aan de hand van het eigen moyenne. Wij hopen dat onze entourage, goede biljarts en gezonde toernooispanning bijdragen aan een dag waarbij iedere biljarter boven zichzelf uitstijgt! Aan de hand van de inschrijvingen worden er gelijkwaardige poules gemaakt. Uit deze poules zullen winnaars naar voren komen die zichzelf naar de finale kunnen spelen. Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de besten van deze dag!

Bij de inschrijving ontvangen wij graag uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en moyenne. Tevens dient het inschrijfgeld vooraf betaald te worden.

De dag start om 11.00 uur en wij verwachten rond 19.00 uur klaar te zijn met de finales. Bij de inschrijving à €10,- zit middageten inbegrepen.

Wij streven ernaar om zowel voor de deelnemers als de kijkers een leuke attractieve dag te organiseren. Het spel is belangrijk, maar de gezelligheid moet er ook zijn. Hierom houdt de wedstrijdleiding aanpassing in moyenne voor mogelijk, alsmede het verplichten van een extra handicap bij bijzonder hoge moyennes .

Inschrijven via deze link. https://deschoof.nl/?product=open-biljarttoernooi-wervershoof
Bij bijzonderheden graag uw moyenne en telefoonnummer vermelden.

Gegevens

Datum:
28 november 2021
Tijd:
11:00 - 19:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://deschoof.nl/?product=open-biljarttoernooi-wervershoof

Organisator

De Schoof
Telefoon:
0228 581 876
E-mail:
info@deschoof.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Schoof
Kerkelaantje 1
Werverhoof, 1693 EH
+ Google Maps
Telefoon:
0228 581 876
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK