RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Snuffelochtend Geitje

21 mei @ 10:30 - 11:30

€4,

ENKHUIZEN – Op zaterdag 21 mei zijn alle peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend GEITJE! De rode draad van deze ochtend is het vrolijke voorleesboek ‘We hebben er een geitje bij!’.

Op de kinderboerderij is een geitje geboren en Mik gaat kijken. Onderweg komt hij langs allerlei andere boerderijdieren, die ieder hun eigen geluid laten horen. Alle dieren gaan met Mik mee op kraamvisite bij het kleine geitje.

De kinderen maken kennis met diverse boerderijdieren en ontdekken welke geluiden ze maken en waar ze wonen. Na het voorlezen gaan we samen een geitje knutselen. We sluiten binnen af met een liedje. Daarna gaan we zelf bij de geitjes van de kinderboerderij kijken. Misschien zijn er wel kleine geitjes geboren? Tot slot krijgt iedereen een leuke kleurplaat mee.

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) naar het Hertenkamp en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen in het bezoekerscentrum, de kinderboerderij en de natuurtuin en het terras is ook open.

Wij beginnen om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur.  Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
10:30 - 11:30
Kosten:
€4,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Hertenkamp Enkhuizen
Telefoon:
0228-320310
E-mail:
reservering@hertenkampenkhuizen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hertenkamp Enkhuizen
Wilhelminaplantsoen 2
Enkhuizen,
+ Google Maps
Telefoon:
0228-320310
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK