RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Andries Tunru

9 april @ 20:00 - 23:00

WADWAY – In zijn tweede programma haalt Andries Tunru, winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn, en daarmee onze, binnenwereld.

Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

De pers over Andries’ debuutvoorstelling Vlees, vis, wal en schip:

‘Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers’. (Friesch Dagblad)

‘Charisma, scherpte en goeie improvisatie… Tunru staat op het podium als een ervaren rot’. (Het Parool)

Helaas is het niet gelukt zijn debuutvoorstelling in Wadway te laten zien. Met zijn scherpte en improvisatievermogen hebben we wel eerder kunnen genieten bij een voorstelling van Beperkt Houdbaar en eerder als finalist van Cameretten.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Andries-Tunru-In-Theorie-9-apr-13459

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK