RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Club Classique Gershwin

23 april @ 20:00 - 23:00

WADWAY – Hoe leer je iemand kennen die bijna een eeuw eerder leefde? Spoken word artiest en dichter Gershwin Bonevacia is vernoemd naar de legendarische Amerikaanse componist George Gershwin. Niet voor niets ademen zijn gedichten muziek, Bonevacia voelt zich verwant aan zijn naamgever. De zoektocht naar zingeving in het leven brengt de beide Gershwins bij elkaar. Via gedichten en muziek wordt een eeuw overbrugt en ontstaat er een ware vriendschap. Hoe zou een gedicht van Bonevacia hebben geklonken op muziek van George?

Gershwin is een voorstelling waarin je wordt ontroerd door gedichten, opgezweept door jazz, getroost door klassiek en verwarmd door vriendschap. Club Classique vormt de muzikale schakel tussen de Gershwins en laat de tijd wegsmelten.

Club Classique

Je komt ons overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild in bijvoorbeeld een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties. Onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Het is een feest voor de zintuigen.

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn de twee hersenhelften die het brein vormen van Club Classique. Naast een aantal vaste series toeren ze regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land. Daarnaast zijn ze een graag geziene gast op radio en TV, zoals in het programma Podium Witteman.

Gershwin Bonevacia, poëzie en spoken word. Myrthe Helder, viool. Leonard Besseling, cello. Caspar Vos, piano.

Klassiek muziek, jazz, poëzie, film, spoken word vormen een spannende combinatie die in de intieme ambiance van de Theaterkerk goed tot recht zal komen. Een bijzondere voorstelling in het slotweekeinde van een geweldig seizoen.

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK