RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Daphne Gakes

20 november 2021 @ 20:00 - 23:00

WADWAY – Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild – vol seks, drugs en rock & roll – of kalm – met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

Regie:  Dick van den Toorn. Coach: Hanneke Braam.

Nadat zij eerder te zien is geweest op Oerol, De Parade en in diverse televisieseries komt deze veelzijdige theatermaker, actrice en auteur met haar eerste cabaretprogramma naar de Theaterkerk. Haar gelijknamige debuutroman Ik, Daphne Gakes is in juli 2020 uitgekomen.

www.daphnegakes.com

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Daphne-Gakes-Ik-Daphne-Gakes-20-nov-11911

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK