RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Jochem Otten

27 november 2021 @ 20:00 - 22:30

Dingen opkroppen is niet goed. Imploderen is de grootste aanjager van agressie. Meteen zeggen wat je denkt en tonen wat je voelt, lijkt een ideale oplossing.

Maar niemand zit te wachten op een samenleving waar de beleefdheid terrein verliest, de lontjes korter worden, de tenen langer, en agressie meer regel is dan uitzondering.

In Opgekropt staat netjes legt Jochen uit hoe je beleefd ruimte inneemt zonder daarbij de beschaving te schaden. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. Dat wel.

Over Jochen Otten:

Jochen Otten is al meer dan 10 jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Het grote publiek bereikte Jochen met het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 500 miljoen views op YouTube. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Verder is Jochen meester Hank in de films en serie Mees Kees, speelt hij rollen in KlokhuisStudio Snugger, in films als Jackie en OopjenBelladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg. Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen.

 Gelukkig maakt deze veelzijdige theatermaker ook nog regelmatig een nieuw cabaretprogramma. Een avond om naar uit te kijken!

Gegevens

Datum:
27 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
http://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Jochen-Otten-Opgekropt-staat-netjes-27-nov-11889

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK