RTV West-Friesland

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Kees Vriend & Bas Bons

22 april @ 20:00 - 23:00

WADWAY – Een muziekprogramma met de mooiste liedjes van en verhalen over dode Nederlandse muziekhelden.

Kees en Bas hebben zo hun helden. Van die groten der aarde die de noten zo spelen dat ze keihard binnenkomen, van die bazen die je met een paar woorden op muziek laten denken: precies, zo zit het!

Helden die je het ongrijpbare laten snappen, iets groots kunnen vieren, pijn kunnen verzachten of je juist ongegeneerd kunnen laten brallen.

En ze gaan altijd te vroeg dood.

Hun liedjes zijn heiligdommen waar je eigenlijk niet aan durft te komen. Maar het is zoals een groot filosoof (Tommie; Sesamstraat, red.) ooit zei: Dood zijn duurt zo lang. En hun muziek moet altijd blijven gespeeld, de liedjes blijven nodig.

In Over de doden niks dan goeds laten Kees Vriend en Bas Bons daarom de mooiste liedjes van dode zangers uit de as herrijzen.

Denk Bram Vermeulen, hoor Maarten van Roozendaal, voel Ramses Shaffy, maar herinner ook Koos Alberts, beleef André Hazes en zwijmel bij Hero (Toen Ik Je Zag). Of die ene van Wim Sonneveld, of was het toch van Kan?

Kees Vriend en Bas Bons zijn twee ras-troubadours die elkaar vinden in de liefde voor Nederlandstalige liedjes. Ze maken voorstellingen vol muziek, humoristische anekdotes en verhalen.

In de coronatijd hebben we diverse keren een voorstelling van Kees en Bas moeten verplaatsen en uiteindelijk is het niet gelukt. Kunnen we nu eindelijk genieten van deze heerlijke troubadours aan het eind van dit seizoen?

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK