Ken jij een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet?

MEDEMBLIK – Ken jij een vrijwilliger die wel eens in het zonnetje mag worden gezet? Die echt het verschil maakt binnen jouw organisatie? Of een maatschappelijke organisatie die zo goed werk verricht, dat iedereen het mag weten? Meld deze dan aan voor de Vrijwilligersprijs Medemblik! 

Bewoners uit de gemeente Medemblik kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie/-(burger)initiatief aanmelden tot 7 oktober via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Medemblik. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Medemblik en/óf woont in de gemeente Medemblik en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

En de winnaar is…
Na 7 oktober buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van beide categorieën drie genomineerden. Vanaf 3 november kan er gestemd worden op de genomineerden. Op vrijdag 19 november zal de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie 2021 van Medemblik bekend worden gemaakt. Bij voorkeur met een feestelijk live-event als de corona-ontwikkelingen dat toelaten.

Deel dit artikel