Klanten van Vattenfall gaan per maand 11 euro extra betalen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – Klanten van Vattenfall  krijgen straks per maand te maken met een verhoging van de energieprijs van minimaal 11 euro. Normaal verhogen de energiebedrijven hun tarieven op 1 januari en op 1 juli maar omdat dagelijks de prijzen hoger worden gaat Vattenfall dit nu op maandelijkse basis doen.

Bij een gemiddeld verbruik van 2250 kilowattuur per jaar stijgen stroomkosten met €3, voor 1200 kuub gasverbruik per jaar komt er €8 bij, samen €11.

Cindy Kroon, directeur Klanten bij Vattenfall laat weten dat de prijzen bij Vattenfall duidelijk lager liggen dan bij vele andere energieaanbieders. Wel vreest Kroon dat mensen in de financiële problemen gaan komen door de torenhoge energieprijzen. Er wordt dus ook opgeroepen om zo snel mogelijk aan de bel te trekken als je de rekening niet meer kan betalen.

De stap van Vattenfall gaat zeker gevolgd worden door de andere energieleveranciers maar met hoeveel deze bedrijven de rekening richting de consument en bedrijven gaat verhogen is nog niet bekend.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category