Klaver Makelaardij en Ouderennetwerk West-Friesland hebben de handen ineen geslagen. 

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – De ene partij ziet ongelukkige ouderen in afgelegen woningen: eenzaam, zorgbehoevend of niet wetend waar aan te kloppen met hun verhuiswens. 

De andere partij kan dergelijke woningen als geen ander verkopen én de bewoners op weg helpen naar een passende, kleinere woning. Een en een is drie, dacht Willem Bakker. De voorzitter van Stichting Ouderennetwerk West-Friesland belde Klaver Makelaardij en vond gehoor. “Wij gaan deze mensen samen in veilige haven leiden.

Stichting Ouderennetwerk West-Friesland overlegt met gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, verzekeraars, woningcorporaties en andere belanghebbenden. Stichting Ouderennetwerk West-Friesland  wil een goede vertegenwoordiging zijn voor ouderen in de regio. Wilt u meehelpen om de toekomst vorm te geven? Woont u in gemeente Hoorn, Drechterland, Stede Broec, Enkhuizen, Medemblik, Opmeer of Koggenland? Neem dan contact met Stichting Ouderennetwerk West-Friesland op via het contactformulier. (Het maakt daarbij niet uit of u bent aangesloten bij een ouderenorganisatie.)

Meer informatie is te vinden op www.stichtingouderennetwerkwf.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category