Komst Albert Heijn werkt omzetverhogend bij Jumbo Monique

ZWAAGDIJK-OOST – Monique Ravenstijn van Jumbo Monique ziet door de komst van Albert Heijn in Medemblik en Wervershoof haar omzet flink toenemen.

‘Dat het de laatste weken heel druk op Zwaagdijk is zal niemand ontgaan zijn. Zo ook in onze winkel, vele nieuwe klanten hebben wij ontvangen. Soms door noodzaak omdat hun eigen winkel dicht was, soms doordat ze opzoek zijn naar een ander supermarkt alternatief en soms gewoon omdat het kan,’ zegt Monique Ravenstijn tegen de redactie.

Monique Ravenstijn hoort de Medemblikkers mopperen die bij haar in de supermarkt komen, maar ze zegt daarover dat je voor- en tegenstanders heb waar veranderingen plaatsvinden. ‘Geluiden dat men Albert Heijn onpersoonlijk, kit en arrogant vindt horen wij zeker. Maar zo ook dat de parkeerplaatsen wel erg krap zijn, en volgens ons is daar nu juist weinig aan veranderd,’ aldus Monique Ravenstijn

Hoe de Retail kaarten geschud gaan worden weet Monique Ravenstijn over een paar maanden pas echt. Zodra het ombouwstof gedaald is zal er een nieuwe werkelijkheid ontstaan. En dat Monique Ravenstijn vanuit Jumbo Monique kansen zien daar is geen woord van gelogen.

Deel dit artikel