Laatste week aanmelden Vrijwilligersprijs Medemblik

MEDEMBLIK – Ken jij een vrijwilliger die altijd een stapje harder gaat, of een vrijwilligersorganisatie die veel betekent voor de gemeente Medemblik? Je hebt nog een week om jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie extra in het zonnetje te zetten. Aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Medemblik kan namelijk nog tot en met 7 oktober via www.vrijwilligersrpijsmedemblik.nl. Misschien wint jouw favoriet dé waarderingsprijs van Medemblik?!

De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Medemblik. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Medemblik en/óf woont in de gemeente Medemblik en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

Stemmen

De jury kiest van zowel de categorie vrijwilliger als de vrijwilligersorganisatie drie genomineerden. Van de genomineerden worden korte filmpjes gemaakt, die vanaf 3 november te zien zijn op www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Vanaf dan kan er tot en met 18 november door iedereen online gestemd worden.

Bekenmaking winnaars

Tijdens een besloten feest in het Oorlogsmuseum Medemblik worden de winnaars op 19 november bekend gemaakt.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. De Vrijwilligersprijs Medemblik wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik.

Deel dit artikel