Langdurig overlast verkeer Risdam-Zuid Hoorn door rioolwerkzaamheden, start in oktober

HOORN – Vanaf 8 oktober 2021 starten de werkzaamheden, omdat het rioolstelsel aan het eind van zijn levensduur is. De werkzaamheden beginnen in de Poortwachter en duren ongeveer anderhalf jaar.

Onderdeel van het project is het vervangen van kabels en leidingen. Deze werkzaamheden worden door de kabels en leidingenbedrijven zelf uitgevoerd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waarbij het verkeer zal worden omgeleid. Totale projectduur voor de ondergrondse werkzaamheden voor fase 1 bedraagt ongeveer 1,5 jaar. Na de werkzaamheden in Poortwachter zal begin 2022 begonnen worden in Kaarder en Volder.

Online informatiesessie voor bewoners

Op woensdag 8 en donderdag 9 september worden van 19.00 tot 20.30 uur online informatiesessies georganiseerd voor bewoners. Aanmelden hiervoor kan via risdam@bam.com.

Speciale app voor meer informatie over het project

Er is een app ontwikkeld met actuele informatie over het project. Download de app ‘BAM Infra Projecten’ en zoek binnen de app op ‘Rioolvervanging Risdam-Zuid’. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft om van het project op de hoogte te blijven.

Via onderstaande links is de app ‘BAM Infra Projecten’ te downloaden. Voor Android in de Google Playstore en voor iPhone (IOS) in de App Store.

BAM Infra Projecten – Apps op Google Play

‎BAM Infra Projecten in de App Store (apple.com)

Deel dit artikel