RTV West-Friesland

© Albert Heijn / Allerhande
Algemeen

Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

WEST-FRIESLAND – Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven, alle lekkerbekken verzamelen! Vanavond eten we een lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven.

Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven

Albert Heijn Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven Lekkerbekje met aardappel en groente uit de oven Uitprinten
Aantal: 4 Voorbereiden: Bereiden:
Voedingswaarden 715 k Calorieën 34 gram Vet
Sterren 5.0/5
( 1 Gestemd )

Ingrediënten

  • 1 kg koelverse aardappelpartjes met schil
  • 2 el arachideolie
  • 4 diepvries lekkerbekjes
  • 400 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
  • 250 g gesneden kastanjechampignons
  • 90 g koelverse pestospread

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de aardappelpartjes met de olie, peper en zout over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de lekkerbekjes over een met bakpapier bekleed rooster. Bak de aardappeltjes ca. 25 min. onder de lekkerbekjes in de oven. Keer de vis halverwege.
  2. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de mix grof. Neem de aardappeltjes halverwege uit de oven, schep de roerbakgroente en champignons erdoor en zet voor ca. 13 min. weer terug in de oven.
  3. Neem de bakplaat uit de oven en schep voorzichtig om met de pestospread. Serveer met de lekkerbekjes.

Extra

bereidingstip: Je kunt de lekkerbekjes ook in de airfryer bereiden volgens de aanwijzingen op de verpakking. combinatietip: De lekkerbekjes zijn lekker met een schijfje citroen.

© Albert Heijn / Allerhande

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK