Liesbeth Mol-Spijker speelt het hard met de gemeente Medemblik, ‘50.000 euro verkwanselen’

MEDEMBLIK – Liesbeth Mol-Spijker vertelde dinsdag al aan de redactie over de brug in de Parkwijk in Medemblik die volgens haar zonder dat er mensen een kans kregen om bezwaar te maken al is gesloopt.. Op de sociale media ging al snel rond dat het misschien wel de verkeerde brug was die gesloopt werd omdat even verderop het ‘schelpenbruggetje’ in slechte staat verkeerd en die niet gesloopt gaat worden, dat blijkt dus niet waar te zijn. De vergunning is afgegeven voor deze brug en zal worden vervangen voor een dam en een duiker.

Liesbeth : “Er blijken sloopwerkzaamheden uitgevoerd te worden i.o.v. de gemeente Medemblik. De werkzaamheden zijn gestart zonder dat de vergunning van het Hoogheemraadschap onherroepelijk is. Deze heeft vergunning afgegeven per 20-09-2021 en hier is nog bezwaar op mogelijk.

Lees ook: Inwoonster Parkwijk Medemblik ziet voor haar ogen brug worden gesloopt

Om haar eis om nog bezwaar te kunnen maken is Liesbeth vandaag een zit-actie begonnen om zo de gemeente te dwingen met haar in gesprek te gaan en als nog haar de kans te geven om bezwaar te maken.  Maar of dat veel uitricht is maar de vraag, de brug is gesloopt, wat rest zijn nog wat restanten..

Foto: Liesbeth zittend bij de restanten van de brug (Foto: RV Fotogratie)

Deel dit artikel