RTV West-Friesland

De 18-jarige Maahir mag zich een maand lang sporter van de maand noemen bij Vek-Wik (Foto aangeleverd)
Sport

Maahir Ahmed is de Special Gym sporter van Vek-Wik

ENKHUIZEN – De 18-jarige Maahir is geboren in Somalië en is altijd vrolijk en blij, een echt familiemens die graag danst en van lekker warm weer houdt. Drie dagen per week zit Maahir op vso De Stormvogel en loopt daarnaast stage waar hij het enorm naar zijn zin heeft.

Maahir heeft één heel grote wens en dat is op vakantie naar Somalië. Hij heeft Vek-Wik gelukkig beloofd, dat mocht deze reis er ooit van komen, hij zeker terugkomt.

Hij sport nu ongeveer 2 jaar bij Vek-Wik. Zijn specialiteit is hardlopen. Deze atleet is niet snel, nee hij is razend snel en de gymzaal is bijna te klein voor hem! En mochten marathonlopers nog wel eens moeilijk kijken, Maahir blijft altijd lachen, hoe sneller hij gaat, hoe groter de smile op zijn gezicht.

Opvallend is dat steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zich aansluiten bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 15 leden. Een mooi resultaat, dit unieke sportgebeuren in West-Friesland.

Er wordt elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Kom ook eens kijken! Sporten en plezier maken. Allerlei takken van sport en spelvormen worden met op de achtergrond leuke muziek beoefend. Niet op wedstrijdniveau, het plezier staat voorop.

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Een ieder is van harte welkom!

Voor meer informatie: Hans de Vries, voorzitter@vekwik.nl / 06 – 83 20 52 70

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen