Medemblikse zanger Pascal Redeker doet mee aan nieuw tv-programma, “De Hollandse Nieuwe’

MEDEMBLIK – Vanavond start op SBS 6 om 21:00 uur het nieuwe tv-programma “De Hollandse Nieuwe” waarin o.a. Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Rene Froger en Samantha Steenwijk op zoek gaan naar nieuw talent. De kandidaten moeten zelf thuis voor de juiste sfeer zorgen door bijvoorbeeld de woonkamer of achtertuin om te toveren tot een podium waar kan worden opgetreden. Vrienden en familie moet dan worden uitgenodigd als fans en toeschouwers

Eerst volgt er met de deelnemers een kennismakingsgesprek met Jeroen van der Boom waarna de deelnemers worden voorgesteld aan Danny de Munk, Rene Froger en Samantha Steenwijk die de jury vormen. Na afloop van het optreden zal de jury direct haar oordeel vellen of de deelnemer doorgaat naar de tweede ronde.

De deelnemers die doorgaan naar de tweede ronde krijgen dan een geldbedrag waar zij hun optreden kunnen gaan verbeteren en dan moeten ze ook een andere locatie zoeken waar het volgende optreden gaat worden gehouden. Dat mag van alles zijn, een feesttent, een kroeg. De finale wordt dan gehouden op een nog geheime locatie en daar bepaald dan de jury wie de nieuwe volkszanger van Nederland gaat worden.

Pascal Redeker uit Medemblik is volgende week aan de beurt, en hij is al een bekende van Rene Froger omdat hij vroeger veel optrad in het café van Froger zijn ouders en ook was hij de pauze act tijdens de Toppers in de Arena.

https://www.instagram.com/p/CeX8vj-otqo/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel