Mega pop up outlet sale bij Samcity Hoorn

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

hoorn – Samcity – City full of fun organiseert op vrijdagmiddag 6 mei een outlet mega sale in het BMX & Skatepark op de 2e verdieping. Tussen 16.00 en 22.00 u is het shoppen geblazen met te gekke aanbiedingen en allerlei andere dope activiteiten. De toegang voor de pop up outlet mega sale is gratis.

70-80% korting op vette merken

In de pop up outlet worden er op deze dag kleding, sneakers, skateboards, stuntsteps, BMX’en, accessoires enz. verkocht tegen MEGA sale prijzen met 70 á 80% korting. Wat te denken van de volgende merken: Carhartt, Urban Artt, Arbor, Triad Oath, Vans, Globe, Santa Cruz, Invert, Blunt, North, Envy, AO scooters, Chilli, Birdhouse, Premium, Stolen, Etnies en Emerica. De eerste 30 kopers krijgen ook nog eens een te gekke goodiebag!

Workshops en pop up menu

Naast deze megauitverkoop is er nog meer te doen tijdens dit event. Zo kun je in het restaurant op de eerste verdieping een heus ‘Pop Up Menu’ bestellen. Verder worden er in het BMX & Skatepark workshops ‘stiften op canvas met POSCA Markers’ gegeven. Deze workshops worden verzorgd door niemand minder dan beeldend kunstenaar René van Leeuwen en Wallplug kunstenaars Onno en Tommie Roos.

Loterij met superprijzen

Last but not least is er een loterij georganiseerd met grootse prijzen zoals een BMX fiets, een stuntstep en een skateboard. Deze te winnen prijzen staan vanaf nu uitgestald bij de balie van Samcity. Ook zijn de loten voor deze loterij nu al verkrijgbaar voor 5 euro per stuk aan de entreebalie en de balie van de skateshop in Samcity.

Fun Games en Disco Jump

Op vrijdag 6 mei worden er nog meer evenementen georganiseerd bij Samcity. De Fun Games, voor kids tussen 7-13 jaar, beginnen om 09.00 en eindigen om 17.00 uur. Dit is een dagvullend evenement waarbij de kids gaan boogschieten, lasergamen, trampoline springen, VR gamen en een keuze kunnen maken uit BMX’en, stuntsteppen of skateboarden. Geweldig voor kids, ideaal voor werkende ouders! Om 19 uur begint dan de Disco Jump, deze wordt elke eerste vrijdagavond van de maand gehouden in het trampolinepark, ook voor kids tussen de 7-13 jaar, (voor de wachtende ouders gratis bittergarnituur) en eindigt om 21 uur. Beide evenementen zijn dus zeer goed te combineren met een bezoek aan het pop up event. Voor meer info over deze evenementen, bezoek onze website samcity.nl/evenementen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category