Menno Jas lijsttrekker DRP Hoorn

HOORN – DRP heeft tijdens de laatste aangeslotenen vergadering de nummers één, twee en drie van de kieslijst bepaald. De volledige lijst wordt later bekend gemaakt.

1. Menno Jas

2. Marc van Dijk

3. Antoon (Tony) van der Kooij

Na bijna vier jaar binnen de lokale Hoornse politiek keihard te hebben gewerkt, zijn de gemeenteraadsverkiezingen alweer in aantocht. Het waren intensieve jaren, waarin veel geleerd is. We hebben mooie resultaten geboekt, maar ook teleurstellingen te verwerken gekregen. Wij danken hierbij alle aangeslotenen voor de samenwerking en het vele werk dat wij samen hebben verzet.

Zoals u van ons gewend bent, houdt DRP altijd de rug recht, verzanden wij niet in oeverloos politiek correct geneuzel en brengen wij altijd eerlijk en helder onze boodschap. Zo trachten wij gedurende de gehele bestuursperiode onze verkiezingsbeloften in te lossen. Niet slechts in verkiezingstijd!,’ aldus Menno Jas

De Realistische Partij ziet de aankomende gemeenteraadsverkiezingen met vertrouwen tegemoet en zal zich blijven inzetten voor onder andere: veiligheid, leefbaarheid, erfgoed, levendigheid & vertier, minder regelzucht en het bestrijden van vriendjespolitiek.

Deel dit artikel