RTV West-Friesland

Foto: Hessing Supervers
Bedrijven

Michiel van ’t Hek aangesteld als nieuwe commercieel directeur Hessing Supervers

ZWAAGDIJK – Michiel van ’t Hek (48 jaar oud) is afgelopen 1 april gestart bij Hessing Supervers als CCO (commercieel directeur). Van ’t Hek gaat zich toeleggen op de verdere groei van Hessing, zowel nationaal als internationaal.

Michiel van ’t Hek heeft ruime ervaring in de retail- en food-sector. Onder andere als managing director bij Hoogesteger Fresh Specialist heeft hij de wereld van fruitsalades en verse sappen goed leren kennen. Bij De Menken Keuken lag zijn focus op innovatie en commercialisatie van spreads, dips, tapas en vleeswaren. Michiel fungeerde als schakel tussen leverancier en retail. Die bagage brengt hij mee naar Hessing Supervers.

Frank Hessing (algemeen directeur): “Steeds meer consumenten weten de weg naar gesneden groente en fruit te vinden. Het aanbod en assortiment groeit hard. Met de komst van Michiel zien we de uitrol van deze groeistrategie vol vertrouwen tegemoet en zetten we de volgende stap in de ontwikkeling van ons mooie familiebedrijf. Hiermee is de directie van Hessing compleet.”

In 2021 is Hessing gestart met het bouwen van een nieuwe productielocatie in Venlo. Daarmee zet Hessing een belangrijke strategische stap om de continuïteit en groei te kunnen garanderen en voortzetten in 2022 en de jaren erna. De nieuwe productielocatie ligt dichtbij de grootste tuinbouwgebieden van Nederland, daardoor kan Hessing nog beter inspelen op de sterk groeiende vraag van consumenten naar vers gesneden groenten en fruit.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen