Na een goed eerste raceweekend op de Lausitzring ziet Rob Hartog de race in Oschersleben met vertrouwen tegemoet

Rob Hartog reist met vertrouwen af richting Oschersleben waar komend weekend (20 t/m 22 mei) de tweede IDM Superbike ronde van het seizoen 2022 wordt verreden. Na een goed eerste raceweekend op de Lausitzring en een nuttige test in Oschersleben is de SWPN-coureur er helemaal klaar voor.

Rob Hartog kan terugkijken op een geslaagd debuut in de IDM Superbike klasse. Op de Yamaha R1M van SWPN finishte hij keurig als zesde in de eerste race. In de tweede race ging het minder goed, maar met elfde plaats pakte Hartog in totaal wel vijftien punten in zijn eerste raceweekend van 2022. Komend weekend wordt de tweede IDM-ronde verreden. Er wordt gereden op de Motorsport Arena Oschersleben. Een kleine maand geleden testte Hartog nog op dit circuit, waar hij een goed gevoel aan over heeft gehouden.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Rob Hartog” font_style=”italic”]Ik kijk erg uit naar het tweede wedstrijdweekend in Oschersleben. We hebben getest op dit circuit, wat ons hopelijk wat voordeel geeft. De test ging niet verkeerd op de Yamaha R1M en ik denk dat dit circuit wel bij de karakteristiek van de motor past. Na het goede begin op de Lausitzring heb ik erg veel zin om daar in Oschersleben een vervolg aan te geven[/penci_blockquote]

Zoals gebruikelijk zijn de IDM races in Oschersleben weer te volgen via een livestream. De IDM Superbike wedstrijd met Hartog gaan zondag om 11:00 uur en 15:00 uur van start.

Deel dit artikel