Inbreng verslag van een schriftelijk overleg over regionale netwerken voor eetstoornissen in de regio Noord-Holland en Noord (Friesland, Groningen, Drenthe) (Kamerstuk 31839-716)

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Tweede Kamer der Staten-Generaal. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen friesland
  2. nds-tk-2020D08862
  • Onderwerp: Zorg en gezondheid | Ziekten en behandelingen
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/nds-tk/2020

 

Omschrijving:

Binnen de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben enkele fracties de behoefte om een aantal vragen en opmerkingen voor te leggen aan de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de brief van 30 januari 2020 inzake Regionale netwerken voor eetstoornissen in de regio Noord-Holland en Noord (Friesland, Groningen, Drenthe) (Kamerstuk 31 839, nr. 716). Inhoudsopgave Blz. I Vragen en opmerkingen vanuit de fracties 2 Vragen en opmerkingen van de leden van de VVD-fractie 2 Vragen en opmerkingen van de leden van de D66-fractie 3 Vragen en opmerkingen van de leden van de GroenLinks-fractie 3 Vragen en opmerkingen van de leden van de SP-fractie 4 II Antwoord / Reactie van de Minister 5

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie rtvwestfriesland.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen