Negen ondernemers uit de regio presenteren het boek: Wij van Jeelink

MEDEMBLIK – De kracht van samen, daar staat Jeelink voor. Samenwerken en elkaar helpen en versterken. Vertellen wat dit voor jou inhoudt, versterkt deze verbinding. En daar draait het boek Wij van Jeelink om. Het is geschreven door een negental partners van Stichting Jeelink. Authentiek durven zijn, leren van je fouten en elke keer weer je zelfreflecterend vermogen inzetten: dat is wat je gaat lezen in Wij van Jeelink.

Het is wat Jeelink typeert; het blijft bij ons niet bij dromen, wij doen. De een roept wat, de ander versterkt en wilde plannen worden omgezet naar concrete daden. Alles kan; feitelijk ga je weer terug naar de energie die je als kind heel natuurlijk omringde. Niet voor niets bleek dat veel auteurs van dit boek als kind al droomden van het schrijven van een boek…

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en al die verhalen komen samen door de rode draad van verbinding die dit boek zichtbaar maakt. Elke auteur krijgt zijn portie ellende mee; het kan nooit helemaal rozengeur en wodka lime zijn. Hoe je met die uitdagingen omgaat, maakt het verschil. En het mooie aan het lezen van deze verhalen is, dat je ook inzicht krijgt in je eigen patronen, gedragingen en schaduwkanten.

Over het boek

De kracht van samen, daar staat Jeelink voor. Samenwerken en elkaar helpen en versterken. Vertellen wat dit voor jou inhoudt, versterkt deze verbinding. En daar draait het boek Wij van Jeelink om. Het is geschreven door een negental partners van Stichting Jeelink die stuk voor stuk openhartig, authentiek en inspirerend zijn. Want authentiek durven zijn, leren van je fouten en elke keer weer je zelfreflecterend vermogen inzetten: dat is wat deze ondernemers zijn en wat je gaat lezen in Wij van Jeelink. Ondernemer, innovator en initiatiefnemer van Jeelink, Monique Ravenstijn, verbindt de verhalen van deze negen bevlogen ondernemers; ze kijkt door bestaande patronen heen, waardoor je verder kijkt. Je kunt de kracht én veerkracht die alle ondernemers uit het boek uitstralen niet missen. Laat je stap voor stap meenemen in hun verhalen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Over de auteurs
Dromen, durven, doen.
Zij deden het …

Mathieu Robert – Rokerij Smoking
Nathalia Zoer – Natural Nature Food
Daniëlle de Groot-Wolters – PartyCom
Manon de Boer – In Huis Makelaardij
Niels en Susan Bakkum – Bakkums Boetje
Jennifer van Vliet – Golfbaan de Vlietlanden
Wendy Stammis – Virtual Business Collective
Rob van der Meulen – RE:SET je leven
Monique Ravenstijn – Jumbo Monique en Jeelink

Op de foto: Monique Ravenstijn en de cover van het boek

Deel dit artikel