Nestkastjes bouwen in het Hertenkamp Enkhuizen

ENKHUIZEN – Op dinsdag 28 december, gaat het Hertenkamp Enkhuizen van 13:00 – 14:30 uur een nestkast timmeren voor in de tuin! Het is nog geen voorjaar en de vogels zijn nog niet opzoek naar een fijn nestplaats. Maar wist je dat ze nestkasten ook graag gebruiken om er te slapen en te schuilen bij slecht weer? Welke vogels komen er in een vogelhuisje? En waarom juist deze vogels? vanmiddag kom je er van alles te weten!

De bouwpakketten worden speciaal voor voorbereid door “De Specht Nestkasten” en kunnen volgens de bouwbeschrijving in elkaar worden getimmerd. Hang ze maar snel in de tuin, dan help je de vogels aan een warme en veilige nachtrust.

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kinderen onder 10 jaar komen met begeleiding. Kosten: € 15,00 per nestkast. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste tijdig reserveren. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.  Neem je je eigen hamer mee?

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.

Deel dit artikel