Nieuwe glijbaan De Spetter Abbekerk een mooie aanwinst

ABBEKERK – Na de fantastische crowdfunding actie van de sponsorcommissie van zwembad De Spetter in Abbekerk is het gelukt om aan de slag te gaan met de supergave glijbaan. De glijbaan is er gekomen en wordt nu verder afgemonteerd door  J. Blom Opmeer Constructie en Apparatenbouw B.V.

Suzanne Schouten, voorzitter van Zwembad De Spetter zegt tegen RTV West-Friesland: “Dit gaat zeer voorspoedig en we zijn superblij dat dit mogelijk is gemaakt door de vele sponsoren. De statiegeld actie en de vele donaties heeft deze glijbaan met 3 bochten mogelijk gemaakt.

We zijn ook superblij hoe hard er gewerkt is door onze vrijwilligers om dit mogelijk te maken. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen het zwembad een warm hart toedragen. Recent heeft Active Diving Mola Mola heeft bad voor ons het bad weer grondig schoongemaakt. Dit als voorbereiding van het seizoen.

Aankomend weekend is de grote schoonmaakdag om het bad klaar te maken voor het seizoen. Om straks op zondag 24 april van 12-17 uur een feestelijke opening te doen! Op die dag kan een ieder gratis het zwembad en nieuwe glijbaan komen bewonderen en uitproberen.

Tevens is de voorverkoop van de abonnementen gestart op de website www.zwembaddespetter.nl

Deel dit artikel