Nieuweboer kan niet winnen van koploper JVC

WERVERSHOOF – Een volle ziekenboeg had tot gevolg dat Nieuweboer wederom in een andere samenstelling aantrad in Den Helder tegen koploper JVC. Bij Nieuweboer maakte de jeugdspeler Rens Langeveld zijn debuut.  JVC had tot deze wedstrijd 2x gelijk gespeeld en de andere wedstrijden gewonnen. Het wedstrijdplan van Nieuweboer was klein verdedigen en proberen in de omschakeling JVC te verrassen. Tot 5 minuten voor de wissel een gelijkwaardige wedstrijd. Dan schakelde Nieuweboer niet goed om bij balverlies en opende JVC de score.

Even later onderschepte Joris Schouten een breedtebal, speelde diep en na de kaats met Thijs Schouten maakte Joris Schouten de gelijkmaker. Nog voor de wissel kwam JVC op voorsprong na wederom een snelle omschakeling na balverlies. In de 2e helft een zelfde speelbeeld. Nieuweboer verdedigde, maar miste de kracht en finesse om aanvallend een onderscheid te maken. Bij balverlies bleek JVC slim en gevaarlijk in de tegenaanval en won uiteindelijk met 6-1.

Nieuweboer H2 speelde eveneens met een ander team tegen Marlène 2 en verloor met 2-0. Beide wedstrijden waren inhaalwedstrijden. Komende vrijdag het zelfde programma in Sporthal de Dars. Nieuweboer VR1 speelt komende vrijdag in Akersloot tegen de koploper. Bij winst komt Nieuweboer gelijk in verliespunten.