Nieuweboer VR1 sluit voorbereiding succesvol af.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WERVERSHOOF – Vrijdag 3 september werden de laatste oefenwedstrijden in Sporthal de Dars gespeeld. De meeste teams zijn klaar voor de start van de zaalvoetbal competitie. Door blessures etc. vervielen beide oefenwedstrijden van Nieuweboer H2 en de laatste test van Nieuweboer H1. Nieuweboer VR1 speelden vrijdag 3 september een toernooi tegen de hoofdklasse teams Zeemacht 2, Zouaven en DWOW. Nieuweboer opende het toernooi tegen Zouaven en won door een doelpunt van Eva Woudenberg.

In de 2e wedstrijd tegen Zeemacht, door blessures versterkt met de spelers van Zeemacht 1 uitkomende in de Eredivisie Vrouwen, kwam Nieuweboer ondanks een goed wedstrijd tekort en verloor met 0-2. In de laatste wedstrijd tegen DWOW was Nieuweboer frisser en won door doelpunten van Eva Woudenberg en 2x Ardine Tijsseling met 3-0. Het toernooi werd gewonnen door het fysiek sterkere en met 3 spelende Zeemacht.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

In de week van 6 september begint de zaalvoetbal competitie. Nieuweboer VR1 speelt 6 september in Zwaag. Nieuweboer H1 vrijdag 10 september om 20.30 voor de landelijke beker tegen ZVV Urk, uitkomend in de 1e divisie, en om 22.00 uur speelt Nieuweboer H2 voor de districtsbeker tegen Vrone 4.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category