Noorderkerk Hoorn tijdelijke vaccinatielocatie

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOORN – Inwoners van Hoorn kunnen zich zaterdag 5 februari in hun eigen woonplaats laten vaccineren tegen corona. GGD Hollands Noorden heeft speciaal voor de Horinezen een tijdelijke vaccinatielocatie ingericht in de Noorderkerk, Kleine Noord 30. Uiteraard zijn ook bezoekers uit andere plaatsen welkom.

Woordvoerder Harry Katstra: “In de kerk kunnen mensen niet alleen terecht voor een boosterprik. Ook inwoners die nog niet eerder zijn gevaccineerd kunnen daar terecht voor hun eerste prik. Het vaccineren van kinderen is niet mogelijk in de kerk. Voor een vaccinatie in de Noorderkerk hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Wel is het nodig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Iedereen is welkom tussen 9 tot 17 uur. Mensen die op 5 februari niet in de gelegenheid zijn langs te komen, kunnen op zaterdag 12 februari eveneens terecht. Ook dan is de GGD tijdens genoemde openingstijden aanwezig in de Noorderkerk.”

Inwoners die nog twijfelen over een coronavaccinatie kunnen terecht bij een kraam op de weekmarkt. Daar zijn GGD-artsen en verpleegkundigen aanwezig om het gesprek aan te gaan. Inwoners kunnen daar terecht met al hun vragen. Vaccineren is en blijft een vrijwillige keuze. Mocht na een gesprek met een GGD-medewerker blijken dat degene toch gevaccineerd wil worden, dan kan de prik gelijk worden gehaald in de nabijgelegen Noorderkerk. De GGD marktkraam staat opgesteld op de hoek De Breed en de Gedempte Turfhaven. De entree van de Noorderkerk is bereikbaar via de Veemarkt.

Mensen die de boosterprik op een ander moment willen halen, kunnen terecht op een van de GGD-vaccinatielocaties in Den Helder, Middenmeer, Hem of Alkmaar. Kijk voor actuele openingstijden op www.ggdhn-corona.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category