Nu aanmelden voor de 48e Kerstcross van Opmeer

OPMEER – Op Tweede Kerstdag gaat voor de 48e keer de Kerstcross Opmeer van start. Wat was het vreemd vorig jaar, een kerst zonder de Kerstcross. Gelukkig hebben we voor dit jaar weer groen licht gekregen. Opnieuw is de Toploop in het programma opgenomen. Een loop over 800 meter voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Daarnaast kan er zoals altijd weer gekozen worden uit diverse afstanden variërend van 0,8 km voor de allerkleinsten tot 10 km voor de trimmers en wedstrijdlopers. Wederom zal er gestreden worden om het Noord-Hollands Crosskampioenschap. De wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 5, 10 of 15 kilometer. En voor de wandelaars is vanaf dit jaar ook voorinschrijving mogelijk.

Tekst loopt door onder de foto

Nieuw dit jaar: Voor alle afstanden is de prijsuitreiking direct na afloop bij de finish! Geldprijzen worden later overgemaakt. Meer informatie hierover is te vinden elders op de website van de kerstcross Opmeer.

Wij zijn zeer verheugd mede te delen dat de dag dit jaar zal worden geopend door onze nieuwe burgemeester van Opmeer, dhr. Van den Hengel, middels het startschot dat hij zal geven bij de 800 meter. Ook heeft Schipper Kozijnen, tot ons genoegen, aangegeven de komende 5 jaar wederom hoofdsponsor te zijn.

Op 26 december bent u vanaf 9.00 uur van harte welkom op het terrein van voetbalvereniging VVS’46 aan de Spanbroekerweg 120A.

Deel dit artikel