Obdamse kermis in De Brink belooft een feestje te worden!

OBDAM – Als het aan de activiteitencommissie van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam ligt, wordt de Kermis in Obdam een spetterend feest. Het programma staat in elk geval als een huis!

De Obdamse kermis gaat op zaterdag 20 augustus meteen daverend van start met De Barre Brink Borrel. DJ Eric en Bas van Saaze verzorgen de muziek. De Barre Brink Borrel vindt plaats in de Schilderwerken De Boer Zaal en duurt van 21.00 tot 02.00 uur. Kaarten voor deze opening van de kermis, waren binnen no-time uitverkocht.

Maar….  er is nog veel meer te beleven in De Brink tijdens de Kermis. Zo treedt op zondag 21 augustus van 19.00 tot 24.00 uur Flair op in de Schilderwerken De Boer Zaal. De entree is gratis! Flair is een allround band, met een breed repertoire dat zich het beste laat omschrijven als ‘best of 538’, aangevuld met de grootste hits aller tijden. Van de meest recente top 10 tot de ‘Greatest Hits’, van Nederlandstalig tot Duitstalig, van heavy pop tot smartlappen.

Vlotbruggen, een ware traditie!

Op maandag 22 augustus, van 10.00 tot 14.00 uur is er ruimte voor het traditionele vlotbruggen. Een gezellig en – al jarenlang – uiterst populair evenement. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele tickets. Voor kaarten ga je naar : https://www.ticketkantoor.nl/shop/Vlotbruggen

Maandagavond, van 19.00 tot 24.00 uur, gaat ‘het dak er weer af’ met Clemens en Clemens. De entree is gratis. Deze mannen behoeven waarschijnlijk niet eens een toelichting, want wie kent ze niet? Dit vader-en-zoon-duo is op menig podium in Noord-Holland te zien en ook het podium van de Schilderwerken De Boer Zaal in De Brink, beklommen zij al diverse keren. Door de jarenlange ervaring van Clemens sr. (bij bands als Blue Star en Big Deal) en de frisse insteek van Clemens jr. ontstaat er een perfecte mix tussen de gouden hits van vroeger en de knallers van nu.

Klaver Giant Groep Foyer

Op ‘kermismaandag’ is ‘s avonds de Klaver Giant Groep Foyer ook open. Tijdens het optreden van Clemens en Clemens in de grote zaal kunnen bezoekers in de foyer ook genieten van de muziek, op een wat lager geluidsniveau.

Voor meer informatie en het reserveren van tickets gaat u naar: www.debrinkobdam.nl.

Deel dit artikel