OM. wil 2 inwoners Opmeer en Obdam achter de tralies vanwege seks met bewusteloze vrouw

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

OBDAM/OPMEER – Justitie wil dat twee mannen uit Opmeer en Obdam die in augustus 2019 in Obdam seks zouden hebben gehad met een bewusteloze vrouw voor maanden achter de tralies verdwijnen. De officier van justitie eiste dat maandag voor de rechtbank in Alkmaar.

Tegen de 30-jarige Charlie B. uit Opmeer en de 28-jarige Dimphy D. uit Obdam werden celstraffen geëist tot twaalf maanden, waarvan vier maanden voorwaardelijk. De twee zouden daarnaast duizenden euro’s schadevergoeding moeten betalen aan het slachtoffer.

De verdachten waren 18 augustus 2019 op een feestje bij de vrouw thuis. Die was daarvoor op de kermis geweest en had daar veel gedronken. Daarna nam de Obdamse GHB en cocaïne.

Volgens aanwezigen op het feest ontstond er een erotische sfeer. De verdachten hebben gezegd dat de gastvrouw uit was op seks. Daar kwam het mogelijk ook van, want een getuige heeft verklaard dat de twee mannen seks hebben gehad met de gastvrouw.

De twee verdachten hebben echter ontkend dat zij de vrouw hebben gepenetreerd. Volgens hen ging het uitsluitend om ‘droogneuken’. Als ze hadden geweten dat de Obdamse buiten bewustzijn was, hadden ze er nooit mee doorgegaan, zo verklaarden de twee.

Charlie B. heeft de seksuele handelingen gefilmd met zijn mobiel en de beelden doorgestuurd naar een vriend. Op die manier kwamen de opnamen bij meerdere inwoners van Obdam terecht, die de vrouw erop aanspraken.

Het slachtoffer zegt er door geruineerd te zijn. De advocaten van de verdachten plaatsten daar maandag hun vraagtekens bij, omdat de vrouw nog steeds in filmpjes te zien is op sekssites. De raadslieden vroegen zich daarom af of het wel zo slecht gaat met de Obdamse.

Raadsvrouw Korfker van de vrouw zei van wel. Volgens haar heeft haar cliënt al bijna twee jaar niet kunnen werken en heeft zij nog altijd veel last van wat er is gebeurd.

De rechtbank doet 7 februari uitspraak.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category