Omring adviseert bezoekers Omringlocaties om mondkapje op te doen

WEST-FRIESLAND – Omring geeft bezoekers aan Omringlocaties het dringende advies om een mondkapje te gaan gebruiken, personeel en vrijwilligers van Omring dragen wel weer verplicht een mondkapje. Ook is er geen maximum aan het aantal bezoekers aan de Omringlocaties zolang deze zich houden aan de 1.5 meter afstandsregel die geldt in de Omringlocaties.

In de woon-zorglocaties die een restaurant hebben is ook geen coronatoegangsbewijs nodig omdat deze niet onder de horeca-regelgeving vallen, zegt Omring. Wel blijft Omring voorzichtig om de bewoners een veilige en prettige leefomgeving te bieden en volgt ook de verdere aanscherpingen en blijft de landelijke richtlijnen volgen.

We blijven voorzichtig om de bewoners een veilige en prettige leefomgeving te bieden.  Wat betreft verdere aanscherpingen volgen we de landelijke richtlijnen.

Wel zegt Omring dat als u of één van uw huisgenoten klachten heeft, of in quarantaine is of wacht op een testuitslag u beter niet op bezoek kunt komen.. Dit om de gezondheid van de bewoners, het personeel en de vrijwilligers niet in gevaar te brengen

Deel dit artikel