RTV West-Friesland

Algemeen

Oôs Joôs breekt letterlijk de zaal van Argos in De Weere af, “We benne deur de vloer zakt!!”

DE WEERE – Het optreden van Oôs Joôs in Argos De Weere zal nog lang in het geheugen blijven hangen van de bezoekers en de band.. De zaal werd letterlijk afgebroken toen het publiek dat voor het podium stond door de vloer zakten..

Niet het dak eraf maar de vloer eruit

Voor de zalen waar Oôs Joôs nog komen optreden is het misschien verstandig om eerst even de vloer te laten controleren of deze wel stevig genoeg is om het hossende publiek te kunnen dragen.  Oôs Joôs reageerde ook op het voorval: “Wat een skoftige eivend mensen!!! Bedankt allegaar!” Dut wilde we jullie nag zeggen maar kon/mocht niet meer. We moesten abrupt een end maken an deuze skoftige eivend. Deur het enthousiaste publiek is er wat beurt wat we nag nooit meemaakt hewwe. We benne deur de vloer zakt!! ’t is allegaar verleugen best afkommen deur goed handelen van de beveiliging en vrijwilligers van Argos.

Mateloos populair en wereldberoemd in West-Friesland

De in 2003 door de broer Konijn, of zo als Oôs Joôs het zegt, Knoin, opgerichte band zingt in het Westfries en dat dat in goede aarde valt mag wel blijken uit het feit dat vrijwel alle optredens van de band in korte tijd worden uitverkocht.

https://www.facebook.com/OosJoos/posts/435453965246776

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen