Op de foto met de koeien van het Rundveemuseum

AARTSWOUD – Dierendag beleven en een mooi plaatje laten schieten: dat kan in het Rundveemuseum op zondag 3 oktober. Tussen 14.00 en 16.00 uur is fotograaf Inge Korver aanwezig om mensen met een koe of kalfje te fotograferen. Dit gebeurt op een veilige manier in het weiland.

Inge Korver is een creatieve beroepsfotograaf en heeft zich gespecialiseerd in familiefotografie. Ook dieren zijn voor haar geen probleem. Zij zal aanwijzingen geven om een mooi plaatje te maken en biedt dan een viertal foto’s aan, zodat de opname bijvoorbeeld ook als cadeautje kan worden gebruikt. Op die manier kunnen meer mensen van de unieke opnamen genieten. Het fotopakketje kost 5 euro, waarvan een deel naar het museum gaat. Voor deze Dierendagspecial is de toegang voor kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Verder kunnen de speciale dieren die het Rundveemuseum rijk is, bewonderd en waar mogelijk geaaid worden. De dieren worden extra opgepoetst om hun beste kant te laten zien. Ook kan de voortgang van de herbouw van het museum worden bekeken. Tijdens de Open Stal Zondag op 3 oktober bent u tussen 13.00 en 16.30 uur na aanmelding van harte welkom.

Het Rundveemuseum Aat Grootes is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt 4 euro, kinderen en vrienden van het museum hebben vrij toegang. Voor bezoek kunt u reserveren via info@rundveemuseum.nl of via 06-12568365

Voor meer informatie: www.rundveemuseum.nla

Foto: Hanneke de Boer

Deel dit artikel