Op Stoomsafari in de meivakantie

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOORN/MEDEMBLIK – Stap in en ga mee! Er zijn volop activiteiten te doen bij de Museumstoomtram in de meivakantie. Onze vernieuwde Stoomsafari en een rit met de authentieke Nederlandse stoomtramrijtuigen maken de Tijdreis nog spannender. De stoomtram en boot rijden en varen volgens een uitgebreide dienstregeling.

Kijkje bij het kolenvuur

Knip je eigen kaartje en bekijk het kolenvuur in de stoomlocomotief! Speciaal voor kinderen hebben we de Stoomsafari. Een gratis koffertje met daarin een speurtocht vol leuke en leerzame ontdekkingen tijdens je Tijdreis. De Stoomsafari is in 2022 geheel vernieuwd en maakt je reis nog spannender.

Tijdreizen in stijl

Reis in de meivakantie mee met onze authentieke Nederlandse stoomtramrijtuigen. Tijdreizen in een ongeëvenaarde ambiance! Beleef een reis zoals je die anno 1915 had kunnen maken. Stap in een van de houten rijtuigen, afkomstig van verschillende Nederlandse stoomtrambedrijven. En maak je keuze tussen het pluche van de eerste of de houten banken in de tweede klasse.

Tickets

Tickets voor de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot reserveert u eenvoudig via onze webshop. De authentieke Nederlandse stoomtramrijtuigen worden in deze periode ingezet voor tram 3 en 4: Hoorn vertrek 11.40 uur/ Medemblik 14.20 uur.

Bestel hier je tickets

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category