Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt!

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WEST-FRIESLAND – Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Heb je behoefte aan (meer) sociale contacten? Vind je het leuk om samen activiteiten te doen en je tegelijkertijd in te zetten voor een ander? Kom dan zaterdag 26 maart naar de Vrijwilligersmarkt van Vrijwilligerspunt Westfriesland in Sportcentrum Hoorn en laat je inspireren! Toegang is gratis. 

Inloophuis Pisa, Bakkerijmuseum Medemblik, Oogvereniging Noord-Holland, De Huiskamer Enkhuizen, Bijenteeltvereniging West-Friesland, Zuiderzeemuseum, Stichting Ayúdame, WilgaerdenLeekerweideGroep, Kinderboerderij De Woid …; slechts een greep uit de ruim 40 maatschappelijke organisaties uit West-Friesland die zich tijdens de Vrijwilligersmarkt presenteren. Al deze organisaties kunnen enthousiaste vrijwilligers gebruiken en vertellen graag over wat ze jou als vrijwilliger kunnen bieden. Loop op je gemak langs de marktkramen, drink een kopje koffie of thee, maak een praatje en ontdek de vele verschillende mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Ook Vrijwilligerspunt Westfriesland staat met een marktkraam op de Vrijwilligersmarkt. Een medewerker kan direct samen met jou op zoek gaan naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past! Heb je vragen over vrijwilligerswerk, laaggeletterdheid, (taal)trainingen en workshops? Ook daarvoor kun je bij Vrijwilligerspunt terecht!

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt!

  • Wanneer: zaterdag 26 maart, 10.00 – 14.00 uur
  • Waar: Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a, Hoorn
  • Parkeren en toegang gratis.

Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende maatschappelijke organisaties uit West-Friesland, ga naar www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category