Open dag KNRM Enkhuizen zeer geslaagd

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ENKHUIZEN – Vandaag heeft de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag op de reddingsstations gehouden, zo ook in Enkhuizen. Reddingbootdag is dé dag om actief kennis te maken met het reddingwerk op het water, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM.

De 1.300 vrijwilligers van de KNRM bedankten vandaag de donateurs die het reddingwerk financieel mogelijk maken. De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Redding Maatschappij een warm hart toedragen. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij de morele achterban voor de redders.

Reddingbootdag is ook een uitgelezen moment voor niet-donateurs om kennis te maken met de KNRM en zich direct in te schrijven als nieuwe donateur!

Demonstraties, rondleidingen, films en activiteiten voor kinderen.

Het is voor de 35 vrijwilligers KMRM reddingstation Enkhuizen dé gelegenheid om aan iedere bezoeker met trots en plezier het verhaal over afwisselende reddingwerk van de KNRM mee te geven. Zo horen ze mooiste verhalen en redenen waarom donateurs de Redding Maatschappij steunen. Als dank voor die vaak jarenlange steun haalden vandaag de vrijwilligers op 30 april alles uit de kast om het toegestroomde publiek zoveel mogelijk kennis te laten maken met het reddingswerk .

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category