RTV West-Friesland

Algemeen

Opnieuw vaccinatiemogelijkheden in Hoorn

HOORN – De komende tijd zijn er opnieuw vaccinatiemogelijkheden in Hoorn. In navolging op het succes van een aantal weken geleden, kan er vanaf 8 maart op dinsdag en woensdag een coronavaccin worden gehaald in de Noorderkerk, Kleine Noord 30 in Hoorn.

De tijdelijke vaccinatielocatie in de Noorderkerk is geopend van 9 tot 17 uur. Let op: vaccineren in de Noorderkerk kan uitsluitend op afspraak. Vrije inloop is niet mogelijk omdat niet bekend is hoe groot de toeloop zal zijn. De GGD wil voorkomen dat de oudere doelgroep die voor een herhaalprik in een rij voor de deur staat. Het vaccineren in de Noorderkerk is vooralsnog alleen in de maand maart. In de Noorderkerk kunnen mensen terecht voor zowel de 1e, de booster of de herhaalprik.

Een coronavaccin kan volgende week dinsdag (8 maart) ook worden gehaald in een leegstaand winkelpand in het winkelcentrum Kersenboogerd in Hoorn (Aagje Dekenplein 15). Iedereen kan vrij inlopen voor een eerste vaccinatie of de eerste boosterprik. Een afspraak maken is dus niet nodig. Vaccineren aan het Aagje Dekenplein kan van 10 tot 17 uur.

De herhaalbooster wordt in het pand aan het Aagje Dekenplein NIET gegeven. Dat heeft te maken met administratieve beperkingen.

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen