RTV West-Friesland

Foto: Albert Heijn / Allerhande
Algemeen

Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas

WEST-FRIESLAND – Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas. Met weinig tijd de keuken in hoeft helemaal niet stressvol te zijn, want deze orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas staat al in 15 min. op tafel!

Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas

Albert Heijn Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas Uitprinten
Aantal: 4 Bereiden:
Voedingswaarden 490 K Calorieën 16 gram Vet
Sterren 4.0/5
( 2 Gestemd )

Ingrediënten

  • 2 el milde olijfolie
  • 150 g gesneden uien
  • 1 teen knoflook
  • 600 g verse spinazie
  • 125 g verse geitenkaas naturel 45+
  • 300 gorzo pasta
  • 1 citroen
  • 100 g kalkoenborstfilet

Instructies

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui met peper en zout 4 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn en bak 1 min. mee. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de geitenkaas toe en laat smelten.
  2. Kook ondertussen de orzo in 7 min. beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.
  3. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Snijd de kalkoenborstfilet (vleeswaren) in kleine stukjes.
  4. Voeg de pasta, kalkoen, het citroenrasp en wat kookvocht toe aan de spinazie. Breng op smaak met een beetje citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en serveer.

© Albert Heijn / Allerhande

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK