Parochies Spanbroek en Hoogwoud houden inzamelingsactie voor de voedselbank West-Friesland

HOOGWOUD/SPANBROEK – De PCI (Caritas instelling) van de parochies Spanbroek en Hoogwoud houden zaterdag 6 november een inzameling voor de Voedselbank. Op dit moment maken 120 gezinnen uit de regio gebruik van de Voedselbank. Wekelijks ontvangen zij een pakket met levensmiddelen. De PCI vindt het belangrijk dat de Voedselbank de ondersteuning blijft voortzetten en organiseert daarom een inzameling van houdbare levensmiddelen.

De inzameling is zaterdag 6 november van 14.00 tot 16.00 uur in het parochiecentrum, Herenweg 7, en het parochiecentrum, Spanbroekerweg 186. De Bonifatius school in Spanbroek en ’t Ruimteschip en De Akker in Opmeer doen ook mee met de actie.

Wat is welkom: macaroni, koffie, rijst, pasta, kruiden, groente in pot enz. Producten voor het ontbijt zoals hagelslag en pindakaas, vis of vlees in blik komen ook altijd van pas.

In de PKN kerk in Hoogwoud wordt zondag 7 november om 10.00 uur een oecumenische viering gehouden met het thema: van crisisjaar naar jubeljaar. Een gastspreker van de Voedselbank vertelt hierover. Ook dan kunnen levensmiddelen worden ingeleverd en tijdens de eucharistieviering in Spanbroek om 10.00 uur.

Niet in de gelegenheid om te komen? Doneer een bedrag op bankrekening N12 ABNA 0543486591 t.n.v. Stichting Vrienden van de Voedselbank West-Friesland, omschrijving: actie Hoogwoud-Spanbroek.

Deel dit artikel