RTV West-Friesland

Algemeen

Penne met chorizo en doperwten

WEST-FRIESLAND – Penne met chorizo en doperwten.

Penne met chorizo en doperwten

Albert Heijn Penne met chorizo en doperwten Penne met chorizo en doperwten Uitprinten
Aantal: 4 Bereiden:
Voedingswaarden 855 K Calorieën 49 gram Vet
Sterren 5.0/5
( 1 Gestemd )

Ingrediënten

  • 150 g volkoren penne rigate
  • 200 g chorizoworst aan een stuk
  • 1 ui
  • 300 g doperwten in pot
  • 475 g verse rode paprika pastasaus
  • 50 g geraspte belegen kaas

Instructies

  1. Kook in pan met ruim kokend water penne in 6 a 8 minuten beetgaar.
  2. Snijd chorizo in kleine stukjes. Bak zachtjes in wok chorizo in ca. 3 minuten.
  3. Pel en snipper ui en bak ca. 2 minuten met chorizo mee.
  4. Schep doperwten erdoor en voeg pasta saus toe. Breng aan de kook en laat saus ca. 5 minuten pruttelen. Schep af en toe om.
  5. Giet penne af en schep door chorizo saus.
  6. Schep pasta in twee diepe borden en strooi kaas erover.

© Albert Heijn / Allerhande

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen

G-718ZS7GCQG G-LXZP5RH9MK