Projectontwikkelaar Almere Opperdoes wil naast vrije sector ook sociale huurappartementen in de voormalige zorginstelling

OPPERDOES – De vier leegstaande woningen in ’t Landje worden door de nieuwe eigenaar voorbereid voor de verhuur. Naast nieuwe vloerbedekking en apparatuur in de keuken worden de woningen ook verduurzaamd. Samen met de herontwikkeling van het voormalige zorgcomplex Almere in Opperdoes gaat dit gepaard met stevige investeringen. De vrijgekomen woningen worden volgens de projectontwikkelaar dan ook in de vrije sector aangeboden om deze investeringen mogelijk te maken.

Eerst opvang vluchtelingen Oekraïne daarna herontwikkeling Almere

De projectontwikkelaar is van plan om na het vertrek van de vluchtelingen uit de Oekraïne het complex te gaan herontwikkelen met een gebalanceerd aanbod van vrije sector en sociale huurappartementen. De projectontwikkelaar laat weten dat zij gaan zoeken naar een bredere diversiteit van bewoners die past bij de huidige bewoners.  De huurcontracten met de huidige bewoners zullen door de projectontwikkelaar dan ook gerespecteerd gaan worden.

Deel dit artikel