PvdA-Hoorn kiest Arnica Gortzak als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen

HOORN – De leden van de PvdA-Hoorn hebben op 17 november 2021 Arnica Gortzak gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. De leden stelden daarnaast de kandidatenlijst vast, waarop twintig namen staan.

Arnica Gortzak heeft als fractievoorzitter de afgelopen raadsperiode ervaring opgedaan. ‘Ik heb ontzettend veel geleerd en kijk uit naar een enerverende periode in aanloop naar de verkiezingen van maart 2022. Ik ben vastberaden om, samen met de overige kandidaten, het sociaaldemocratische gedachtengoed uit te dragen binnen de Hoornse politiek. Een gedachtengoed waarin hart voor mensen centraal staat.’

De PvdA-leden hebben bij de eerste vijf kandidaten gekozen voor twee nieuwkomers: Op plek 3 Lisa Klinkenberg (onderzoeker bij Hogeschool Inholland) en op plek 4 Youssef Nassiri (servicemanager ICT bij UWV). Beiden zijn geboren en getogen in Hoorn en zijn zeer gedreven en enthousiast. Op plek 2 staat Arnold Wegner (ondernemer), een ervaren raadslid dat de afgelopen jaren al deel uitmaakte van de PvdA fractie. Op plek 5 staat Adriaan Achterberg, een ras PvdA’er die als bestuurslid al een aantal jaar actief is binnen de partij.

Deel dit artikel