RataPlan opent donderdag Noord-Hollands grootste kringloopwinkel in Zwaag

ZWAAG – Donderdag 30 september opent kringloopwinkel RataPlan haar eerste winkel in West-Friesland en dit dan ook direct de grootste kringloopwinkel van Noord-Holland. De 29e winkel is ruim 3800m² groot en is gehuisvest in op de Oude Veiling 56 in Zwaag.

De kringloopwinkel in Hoorn heeft alle aspecten voor de echte kringloopbeleving. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils en krijgen veel spullen een tweede kans. Denk aan: fietsen, speelgoed, curiosa, kleding, meubels, audioapparatuur, huishoudelijke artikelen en boeken. Door de dagelijkse aanvoer van nieuwe spullen blijft het aanbod elke dag vernieuwend.

Niet alleen om te komen winkelen is de kringloopwinkel 7 dagen per week geopend maar ook voor mensen die spullen willen doneren en dat kan nu al! Daarnaast biedt RataPlan een gratis ophaalservice. Je kunt makkelijk en snel een ophaalafspraak maken via de klantenservice gedurende openingstijden of 24/7 via de website. Vanaf 1 september starten de ritten en er kunnen nu alvast ophaalafspraken gemaakt worden om je spullen gratis bij je thuis op te laten halen.

Naar naast krijgt de RataPlan vestiging in Zwaag ook een speciale fietsenafdeling en is er een fietsenmaker aanwezig maar ook krijgen de bezoekers van de kringloopwinkel de kans om even wat te eten en te drinken in de speciale koffiecorner.

Mensen met een rugtasje

De mensen die bij RataPlan werken komen vaak via instellingen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt proberen te plaatsen. In West-Friesland zal RataPlan dan ook nauw samen gaan werken met WerkSaam om samen mensen uit verschillende doelgroepen bij RataPlan te kunnen plaatsen. RataPlan laat weten enorm trots te zijn dat zij nieuwe arbeidsplaatsen kunnen aanbieden bij RataPlan in Zwaag.

Kortom, in Hoorn kun je vanaf september fijn kringloopwinkelen op z’n leukst of spullen zelf een tweede leven geven door ze te doneren! Over parkeerruimte hoeven de bezoekers zich ook geen zorgen te maken, er is meer dan voldoende plaats.

Deel dit artikel