Restaurant De Beren Hoorn opent deuren aan Multi Traffic Point

WEST-FRIESLAND – Goed nieuws voor de Bourgondische bewoners van West-Friesland. Vanaf vandaag kunnen zij terecht bij het gloednieuwe restaurant De Beren Hoorn. De 43ste vestiging van de succesvolle horecaketen opende gisteren haar deuren op het Multi Traffic Point aan de Jan Tinbergenweg. René van Os, een bekende ondernemer uit de omgeving, en zijn team staan te springen om gasten kennis te laten maken met alles wat De Beren te bieden heeft. Van uitgebreide lunches tot borrels en sharing dinners. Tot en met 14 oktober eet de vierde gast dan ook gratis bij een Sharing Dinner Arrangement.

Gezellig dineren op een perfecte locatie

De Beren Hoorn opende gisteren haar deuren op het Multi Traffic Point. De locatie heeft naast eetgelegenheden een tankstation en snel laadstation. De komst van restaurant De Beren Hoorn maakt deze locatie dé plek om letterlijk én figuurlijk op te laden. Zoals men van De Beren gewend is, heeft het nieuwe restaurant in Hoorn een eigentijdse, toegankelijke en stoere uitstraling. Het restaurant beschikt over maar liefst 182 zitplaatsen, een moderne lounge én een ruim terras. Kleine De Beren-liefhebbers kunnen ravotten in het indoor speeltoestel.

Bourgondisch genot

Gasten zijn vanaf 11.00 uur welkom om de uitgebreide menukaart uit te proberen. De lunchkaart vult zich met rijkelijk belegde broodjes, knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. De “all time favorites” van De Beren, zoals spareribs, saté en entrecote zijn te vinden op de dinerkaart. Ook vegetariërs en veganisten kunnen het hart ophalen dankzij de vegetarische en veganistische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Het restaurant biedt driegangendiners voor €23,- en voor degenen die na het eten lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart met o.a. cocktails zich perfect voor borrels.

Foto aangeleverd

Deel dit artikel