Rommelige containers verstoren het straatbeeld

Het is je misschien wel opgevallen dat er al vroeg aan het einde van de zomer veel bladeren van de bomen zijn gevallen. Wil je de boel om het huis een beetje op orde houden, dan pak je de hark of de bladblazer er voor het begin van de herfst al bij. Al dat overtollige blad ruim je het liefst zo snel mogelijk in de gft-container op. Dan is alles weer netjes. Alleen kan het irritant zijn als die vaak niet meer zo mooie container er gebutst en rommelig bij staat. Een oplossing voor dit probleem is dichterbij dan je denkt in de vorm van een container ombouw 3 containers.

In deze tijd is het meer dan normaal dat al het afval goed gescheiden wordt. In het overgrote deel van Nederland heeft een gemiddeld huishouden drie containers bij het huis staan. Die containers staan lang niet overal netjes achter huis of in een schuur, daar is dan eenvoudig geen plek voor. Toch kun je de containers wel netje uit het zicht halen met een container ombouw 3 containers. Het is verstandig om hier voor een stevige versie te gaan die er ook nog mooi uitziet. Verreweg het mooiste is de houten ombouw in een zwart stalen frame. Deze is ook mooi in te passen binnen het ontwerp van de tuin of het huis. Het mooie hiervan is dat je het geheel goed kunt afsluiten zodat vreemden er geen afval in kunnen gooien. Er zijn varianten waarbij je de bovenkant zelf via een luchtgeveerde klep kunt openen. Zo kun je zelf altijd je zware vuilniszak er makkelijk in deponeren zonder dat je solide afsluitklep met één hand open hoeft te houden.

Inmiddels is de eerste gemeente in West Friesland overgegaan op het zogeheten recycletarief. Dit houdt in dat je als basisbedrag minder afvalstoffenheffing hoeft te betalen maar dat je vervolgens per keer betaalt wanneer je de grijze afvalcontainer bij de weg zet. Er zijn ook systemen waar je per kilo betaalt. Bij de tweede versie krijg je een slot zodat je buren niet stiekem hun zak in jouw container gooien. Bij de eerste hoeft dat niet het geval te zijn, dan is het juist handig dat je de containers in een afgesloten container ombouw 3 containers kunt zetten.

Buitenkeuken staal

Het is altijd mooi als je tuinmeubels en andere accessoires mooi in je tuinontwerp kunt integreren. Daarbij is geeft hout altijd extra sfeer en karakter zowel bij een particulier als in een bedrijfsmatige omgeving. Vooral in je vrije tijd is het lekker om extra ruimte te creëren in je tuin die je ook nog eens praktisch kunt gebruiken. Door de steeds langere warmere periodes in Nederland leven we steeds meer buiten. Daarvoor is een buitenkeuken staal een ideale toevoeging. Deze kun je net als een binnenkeuken helemaal naar je hand zetten. Heb je gasten dan ben je toch steeds aanwezig en hoef je niet alleen binnen staan te zwoegen. Hoe mooi is dat!

Container ombouw 4 containers

Wil je nog net wat extra opslagruimte in je tuin dan is een container ombouw 4 containers een handige toevoeging. Het zal zeker een uitkomst zijn als je een bedrijf hebt, dat levert toch vaak meer afval op waarbij je waarschijnlijk minimaal een tweede grijze container voor nodig hebt. Natuurlijk zijn er allerlei varianten ombouw zodat je er moeiteloos meerdere aan toe kunt voegen. Net naar gelang het aantal containers wat je gebruikt. Het is echt een meerwaarde als het terrein om je kantoor er netjes uitziet. Zo kun je altijd zonder zorgen al je klanten ontvangen en een goede eerste indruk maken.

Deel dit artikel