Rotary club Medemblik nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 7 april.

MEDEMBLIK – Met de open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen ze dat actief en maken ze dat samen zichtbaar. ‘Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in en om Medemblik, maar ook ver daarbuiten,’ zegt Martine Meijers

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Martine Meijers: “We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst 

Je bent van harte welkom op de open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18.45 uur in het Wapen van Medemblik. Rotary Medemblik laat je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker Klaas Wilting gevonden die bekend is als Nederlands politiefunctionaris, correspondent, mediatrainer, woordvoerder, televisiepresentator en politicus.

De bijeenkomst is om 0ngeveer 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot en met 31 maart via e-mailadres secretariaat@rotarymedemblik.nl.

Vol is vol.

Deel dit artikel