RTV West-Friesland

Algemeen

RTL stopt voorlopig met de Voice Of Holland, een domper voor Jeffrey Schenk uit Opmeer

OPMEER -De Voice of Holland wordt voorlopig door RTL stop gezet nu er aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag naar buiten zijn gekomen. In de aflevering van afgelopen vrijdagavond trad de uit Opmeer afkomstige Jeffrey Schenk op die door gaat naar de volgende ronde en als coach Waylon koos.

Of het uitstellen ook afstellen gaat worden wil RTL niet vertellen. Wat het grensoverschrijdend gedrag is geweest en wie dit heeft gedaan wil RTL ook niets over kwijt.. Enkel dat het programma per direct is stopgezet en voorlopig niet terugkomt op de buis.

Update 4: Het is blijkbaar een groot seksfeest daar, de NOS meldt dat er ook aangifte is gedaan tegen Ali B.

Update 3: Nu.nl meldt zojuist: “Bandleider Jeroen Rietbergen van tv-programma The Voice of Holland geeft toe dat hij zich zich bij het programma schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.”

Update 2: Het OM. bevestigd zojuist dat er aangifte is gedaan van seksueel wangedrag. Verder laat het OM. niets los.

Update: Het zou gaan om een brief die door de redactie van het BNNVARA programma BOOS is geschreven aan RTL waarin aantijgingen staan die volgens RTL zeer schokkend en zeer ernstig zijn. RTL wil verder niets vertellen waar de aantijgingen dan overgaan. RTL stelt een onafhankelijk onderzoek in. De redactie van BOOS laat weten dat zij later met een uitleg gaan komen

Reageer

Heeft u dit ook al gelezen