Schoenmaker verhuist naar de Nieuwstraat Medemblik, winkel Bagijnhof gaat appartement worden

MEDEMBLIK – Het pand waarvoor heen Kees Haakman zijn Schoenreparaties-Lederwaren winkel had gaat worden omgebouwd naar een appartement. De vergunning is aangevraagd en sinds het besluit van de gemeente Medemblik om de Bagijnhof niet langer als winkelstraat aan te merken mogen pandeigenaren winkels ombouwen naar woning.

Op 19 oktober 2021 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning voor het ombouwen van een winkelpand naar een appartement op het perceel Bagijnhof 42, 1671CD Medemblik. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2021-001022. De aanvraag betreft de volgende activiteit(en): verbouwen van een bouwwerk

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@medemblik.nl of telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Tegen een ontvangen aanvraag kunt u geen bezwaar indienen.

Deel dit artikel