SeniorLAB: samen puzzelen met de Ozobotjes in de bieb Wervershoof, Wognum en Medemblik

MEDEMBLIK – Samen iets nieuws leren levert de mooiste gesprekken op, of je elkaar al kent of nog helemaal niet. Puzzel samen aan opdrachtjes voor onze kleinste robotjes: de Ozobots. Ze zijn niet groter dan een pingpongbal en ontwapenen je door je instructies perfect op te volgen… of juist volledig uit de bocht te schieten.

Deze activiteit organiseren we in het kader van de Week tegen Eenzaamheid 2021, onderdeel van het landelijke actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Door het hele land is er extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Doe jij ook mee?

Deelname aan deze activiteit is gratis.

Data:

  • vrijdag 1 oktober van 14:30 – 16:00 uur Bibliotheek Wervershoof
  • vrijdag 1 oktober van 15:00 – 16:30 Bibliotheek Medemblik
  • Dinsdag 5 oktober van 10:30 – 12:00 Bibliotheek Wognum

Meld je aan voor gratis deelname via westfriesebibliotheken.nl/seniorlab. Je ontvangt het deelname bewijs per e-mail. Lukt het niet met online aanmelden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de Westfriese Bibliotheken zodat we samen de inschrijving kunnen regelen. Je kunt de klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op tel 0228 – 743 943.

Deel dit artikel